Wevestraat 64a Stiphout

De dagbesteding in Stiphout is gelegen aan de Wevestraat 64a. De Wevestraat is gelegen in een rustige wijk in Stiphout met volop mogelijkheid voor allerlei activiteiten.
Op deze locatie, geopend op dinsdag, is een zeer ruime huiskamer waar onze gasten zich snel thuis voelen.

De volledig ingerichte keuken biedt velerlei mogelijkheden om samen een kleine maaltijd te maken; een appelkoek te bakken of lekkere pannenkoeken, zelf gemaakte soep, noem maar op. Ook kunnen onze gasten actief meehelpen met de bereiding van de gerechten.

De ruime is zeer geschikt om met kleine groepjes allerlei activiteiten uit te voeren. Zo zijn er altijd wel enkele gasten die graag kaarten of rummikub spelen terwijl andere liever bezig zijn met een gezelschapsspel. Schilderen en tekenen zijn ook populaire activiteiten.

Bij veel activiteiten volgen we de seizoenen of feestdagen. Natuurlijk is het altijd mogelijk om eigen creaties te maken!

Regelmatig wordt een van de ruimten gebruikt als beautysalon. Heerlijk de handen masseren met lekkere crème en daarna de nagels vijlen en lakken. Voor de meeste vrouwen een verwenactiviteit.

In de directe omgeving is ruim voldoende mogelijkheid voor een korte of wat langere wandeling in de natuur.